Helsinki Cine Aasia kiittää vuodesta 2023 ja suuntaa katseensa vuoteen 2024

Helsinki Cine Aasia 2023 on nyt ohi mutta aasialaisen elokuvan juhla elää edelleen.

Festivaalin tiimi kiittää jokaista kuluneen viikonlopun festivaaliin osallistunutta. Ilman teitä ei festivaalia olisi! Ja teitä olikin iloksemme mukana ympäri Suomea nauttimassa aasialaisen elokuvan antimista.

Japanilaista perhekulttuuria ja sukupuolirooleja käsittelevä keskustelutapahtuma keräsi 70 osallistujaa. Fukushiman ympäristökatastrofin jälkipuinti keräsi 36 kiinnostunutta katsojaa. Korean elokuvateollisuudesta osana maan kansalliststrategiaa virinnyttä keskustelua seurasi 70 katsojaa. Fukushima Virtual Reality Show keräsi 36 katsojaa. Elokuvia kävi katsomassa useampi, kiittämme jokaista lipun ostanutta! Aasialainen elokuva loisti jälleen uudenkarheilla näkemyksillä politiikasta, uskonnosta, sukupuolirooleista ja tietty maanosan kiehtovista jännitteistä.

Festivaali palaa vuonna 2024 juhlien 12-vuotista taivaltaan ja toivon mukaan näemme yleisön runsaslukuisina paikan päällä! Ennen sitä Helsinki Cine Aasia kerää taatusti kiinnostavan ohjelmiston idän monipuolisesta elokuvatarjonnasta! Kiitos, arigato, xiexie, gam sa ham ni da!