Helsinki Cine Aasia 2023 alkaa tänään!

Helsinki Cine Aasia 2023 alkaa tänään!

Suomen ainoa nykypäivän aasialaisiin elokuviin keskittyvä festivaali käynnistyy tänään torstaina ja millaisella ohjelmistolla! Luvassa on 22 elokuvan aasialaisuutuuksista kuratoitu ohjelmisto, joka tuo valkokankaille niin jännittäviä murhatrillereitä, rakkaustarinoita kuin aasialaisen poliittisen elokuvan parhaimmistoa.

Torstain avajaiselokuvana nähdään kambodzalais-ranskalaisen Davy Choun Kotiinpaluu (Retour à Seoul, 2022). Kannattaa muistaa myös keskustelutilaisuudet, tänä vuonna asiantuntijat ja erikoisvieraat perehdyttävät meidät korealaisen elokuvateollisuuden nousuun, muuttuviin sukupuolirooleihin Japanissa sekä Fukushiman ympäristökatastrofin syihin ja seurauksiin. Elokuvia nähdään yhteensä 12 maasta, joten nyt on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä Suomessa myös harvinaisemmin nähtyjä elokuvia.

Elokuvissa Fukushima 50 ja Oldboy on suomenkielinen tekstitys. Muissa elokuvissa on englanninkielinen tekstitys. Pidätämme oikeudet ohjelmistomuutoksiin

Lipunmyynti on käynnissä verkkosivuillamme ja voit ostaa lippuja myös yhteistyöteattereistamme Cinema Orionista, Kinopalatsista ja Kino Reginasta. Nähdään elokuvissa!

Voit tutustua koko ohjelmistoon tarkemmin täällä!