Helsinki Cine Aasia esittää: Happy Hour

Aasialaisen elokuvan festivaali Helsinki Cine Aasia juhlii 10-vuotista taivaltaan ja ennen varsinaista kevään festivaalia, joka järjestetään toukokuun 5.-8., esitämme ensimmäistä kertaa Suomessa ohjaaja Ryosuke Hamaguchin vuoden 2015 elokuvan ”HAPPY HOUR”.

Juuri parhaan kansainvälisen elokuvan Oscar-palkinnolla palkitun ”Drive My Car” (2021) -elokuvan ohjannut Hamaguchi keräsi kriitikoiden ja yleisön suitsutusta jo aikaisemmalla elokuvallaan.

”Neljä 37-vuotiasta japanilaisnaista ovat parhaat ystävät ja viettävät aikaa yhdessä. Kun yksi kertoo eroavansa miehestään, alkavat muut miettiä ihmis- ja perhesuhteitaan ja niiden perustaa. Kotiäiti Sakurako, taidekoordinaattori Fumi, sairaanhoitaja Akari ja työtön Jun muodostavat taustoiltaan erilaisen mutta juuri nyt samanlaisia asioita pohtivan nelikon. Alussa he suunnittelevat yhteistä onsen-matkaa kuumille lähteille, mutta ennen kuin he pääsevät sinne, on jokaisen elämän perustassa käyty jokin käänne läpi.”

Elokuva esitetään Cinema ORIONissa tulevana pitkänäperjantaina 15.4. kello 12:00 alkaen ja esitys sisältää 2 lyhyttä taukoa. Elokuva on tekstitetty englanniksi.

Liput ja lisätiedot:
https://cinemaorion.fi/elokuvat/happy-hour/