Helsinki Cine Aasia 2021 – ONLINE kiittää!

Helsinki Cine Aasia 2021 – ONLINE on nyt ohi mutta aasialaisen elokuvan juhla elää edelleen.

Festivaalin tiimi kiittää jokaista kuluneen viikonlopun verkkofestivaaliin osallistunutta. Ilman teitä ei festivaalia olisi! Ja teitä olikin iloksemme mukana ympäri Suomea nauttimassa aasialaisen elokuvan antimista.

Uunituore Sode Yukikon japanilainen draama ARISTOCRATS (2021) nousi katsojasuosikiksi katsotuimpana elokuvana. Japanilaiset HOLD ME BACK (2020) sekä alkuperäisväestöstä kertova AINU MOSIR (2020) asettuivat festivaalin toiseksi ja kolmanneksi.

Festivaalin ilmainen oheisohjelmisto on edelleen katsottavissa virallisella YouTube-kanavallamme.
Ainutlaatuisia tekijähaastatteluita sekä keskusteluja koskien Itä- ja Kaakksois-Aasian elokuvasensuuria, poliittista ilmastoa sekä naisten asemaa.

Helsinki Cine Aasia tarjoaa yhteistyössä Cinema Orionin kanssa rajoitusten mukaisesti ja niiden salliessa esityssarjan valkokankaalla, joka koostuu osittain verkkofestivaalin ohjelmistosta sekä uusista aasialaisista elokuvista. Toivotammekin jokaisen tervetulleeksi juhlimaan aasialaista kulttuuria kanssamme kesällä Cinema Orioniin.
Seuraa siis sosiaalisen median kanaviamme ja nettisivujamme.

Festivaali palaa vuonna 2022 juhlien 10-vuotista taivaltaan ja toivon mukaan voimme tehdä sen jälleen normaalisti katsoen elokuvia valkonakaalta.

Eläköön aasialainen elokuva!