Kaikki on valmista! Helsinki Cine Aasia 2016 starttaa

Pitkään odotettu Helsinki Cine Aasia 2016 on vihdoinkin täällä! Johnnie Ton häikäisevä musikaali Office aloittaa myöhemmn tänään nelipäiväisen itä- ja kaakkoisaasialaisen nykyelokuvan juhlan! Office esitetään Kinopalatsissa torstaina 3.3. klo 18:00.

Japanilaiset elokuvat ovat aina menestyneet festivaalilla hyvin, ja ennakkolipunmyynnin tietojen perusteella niin tulee olemaan myös tänäkin vuonna. Tämän vuoden ohjelmistossa on peräti kuusi elokuvaa nousevan auringon maasta – kaikki niistä erilaisia mutta kaikki takuuvarmoja unohtumattomia elokuvaelämyksiä!

Sokerina pohjalla, olemme kutsuneet Helsinkiin Remton Zuasolan Filippiineiltä. Ohjaaja, jonka tavaramerkiksi ovat ehtineet muodostua pitkät otot ja teatterinomaiset lavasteet, on tavattavissa festivaalilla viimeisimmän elokuvansa, omaelämänkerrallisen kidnappausdraama SWAP:in näytöksen yhteydessä lauantaina 5.3. klo 17:00 Andorrassa.

Nelipäiväinen festivaali päättyy sunnuntaina 6.3. Vielä ehdit mukaan!

Elokuvissa nähdään!