The Actor

俳優 亀岡拓次

Satoko Yokohama, Japani, 2015, 123 min

Artikkelikuva ©2016″The Actor” Film Partners

Takuji Kameoka on neljääkymppiä lähenevä poikamies ja päätoiminen sivuosien esittäjä. Hän on se samurai, joka tapetaan, tai se yakuza-joukon jäsen, joka sanoo kaksi lausetta elokuvassa, siellä vähän kuvan keskipisteestä sivussa. Takujilla ei ole ambitioita suurempaan ja kuvausten luppoajat kuluvat ryypätessä. Eräällä kuvausreissulla hän kuluttaa iltaa paikallisessa kuppilassa, ihastuu kuppilanpitäjään ja asiat alkavat muuttua.

Naisohjaaja Satoko Yokohama sanoo, ettei ole koskaan ollut kiinnostunut mistään tyypillisistä naisten asioista. Yliopiston jälkeen hän teki toimistotöitä, mutta sai tarpeekseen ja leffafanina kirjautui Tokyo Film Schooliin. Hänen ensimmäinen pitkänsä Bare Essence of Life oli osoitus uuden ohjaajalahjakkuuden synnystä.

Eija Niskanen

Ohjaus & käsikirjoitus: Satoko Yokohama. Tuotanto: Keizo Yuri, Chiaki Harada, Naohito Miyamoto, Ken Sakamoto, Ayumi Suzui, Minoru Toizumi/Django Film, Nikkatsu Amuse. Kuvaus: Yoichi Kamakari. Pääosissa: Ken Yasuda, Kumiko Aso, Shohei Uno, Hirofumi Arai, Shota Sometani, Kaoru Sugita, Yuki Kudo, Yoshiko Mita, Tsutomu Yamazaki. DCP. Levitys: Nikkatsu.

 

Ostaessasi 5 tai useampia näytöslippuja, saat lippusi edullisemmin hankkimalla ensin sarjakortin tämän sivun Info-valikon alta.