Shoot Me in the Heart

Embassy of Korea

내 심장을 쏴라

Mun Je-yong, Etelä-Korea, 2015, 101min

Soo-myung (Yeo Jin-gu) sairastaa skitsofreniaa ja pelkää saksia. Päivät mielisairaalassa seuraavat toisiaan samankaltaisina, kunnes sairaalaan saapuu uusi asukas. Räjähtävän luonteen omaava ja ilkikurisesti virnistelevä Seung-min (Lee Min-ki) pistää sairaalan arjen sekaisin saaden potilaat puolelleen ja henkilökunnan raivon partaalle. Hallittuun sekasortoon vedetään myös mukaan pelokas Soo-myung.

Shoot Me in the Heart
on ylistyslaulu nuoruudelle, ystävyydelle ja hienoiselle hulluudelle. Kaksikon ystävyyden kehittyminen tempaisee mukanaan kuin Seung-minin harrastama varjoliito. Tunteita on tarjolla railakkaasta naurusta liikutukseen ja vatsanpohjaa kourivaan jännitykseen. Elämästä ei selviä hengissä, joten miksei saman tien eläisi täysillä?

Leena Eerolainen

Ohjaus: Mun Je-yong. Käsikirjoitus: Mun Je-yong. Tuotanto: Jupiter Film. Kuvaus: Cho Yongkyou. Pääosissa: Jeo Jin-gu, Lee Min-ki. DCP. Levitys: 9ers.

Ostaessasi 5 tai useampia näytöslippuja, saat lippusi edullisemmin hankkimalla ensin sarjakortin tämän sivun Info-valikon alta.