ONLINE EXCLUSIVE: Festivaalitiimin ohjelmistotärpit

Tänä vuonna Helsinki Cine Aasia tarjoaa aimo annoksen korealaista nykyelokuvaa ja naisasiaa. Mukana on peräti neljä elokuvaa Etelä-Koreasta, ja naisohjaajia & naisenergiaa niin Kaakkois-Aasiasta kuin Japanistakin. Festivaalin koko ohjelmistoon voi tutustua täällä. Tässä myös festivaalitiimin tärpit ohjelmistosta tuoreeltaan:

Shoot Me in the Heart 1200 x 800

Sonia, graafikko, Shoot Me in the Heart (Pe 4.3. klo 19:00 @ Andorra)

“Näin muutamia vuosia sitten toisen korealaisen komediallisen, lämminhenkisen mielisairaalaan sijoittuvan leffan (I’m a Cyborg but That’s Ok), josta tykkäsin paljon silloin. Eli ennakko-odotukset korkealla.”

 

Three Stories of Love 700 x 394

Tuomas, vapaaehtoinen, Three Stories of Love (Su 6.3. klo 15:00 @ Andorra):

Three Stories of Love kiinnostaa, sillä ohjaajan aiempi All Around Us jäi mieleen todella hienovaraisesta ja oivaltavasta rankkojen aiheiden käsittelystä.”

 

Ecotherapy Getaway Hotel 2000 x 1333

Leena, tuottaja, Ecotherapy Getaway Holiday (La 5.3. klo 17:00 & Su 6.3. klo 18:15 @ Dubrovnik):

Okitan tilannekomiikan suurena fanina tekee mieli huutaa hiphei tämänkertaisesta aihealueesta: Ryhmämatkat! Patikointi! Japanissa ei tarvitse mennä kuin tunnin junamatkan päähän Tokiosta nähdäkseen kaiken tämän IRL, mutta nyt tilaisuus siihen on vielä lähempänä.”

 

Right Then, Wrong Now 1311 x 803

Eija, taiteellinen johtaja, Right Now, Wrong Then (Su 6.3. klo 20:30 @ Andorra):

“Man meets woman. Man meets woman again. Dejavu. Hieman itseään täynnä oleva elokuvaohjaaja ottaa tuplat tytön kanssa, jonka tapaa reissulla.”

Haemoo 1136 x 852

FÆK, pääesiintyjä Helsinki Cine Aasian J-rock & Asia Pop Galore! -klubilla, Haemoo (Pe 4.3. klo 21:00 @ Andorra):

Haemoo tarttui bändin verkkoihin ajankohtaisen aiheensa vuoksi. Odotamme innolla, kuinka aikaisemmin käsikirjoittajana toiminut Shim Sung-bo onnistuu ensiohjauksessaan.”

Nautinnollisia elokuvahetkiä!