Office

華麗上班族

Johnnie To, Hongkong, 2015, 117 min

Jones & Sunn aikoo julkiseen pörssiin vuonna 2008, kun maailmanlaajuinen pörssiromahdus on tulossa. Lee Xiang ja Kat on juuri pestattu harjoittelijoiksi Jones & Sunnille, jossa molemmat aloittavat määrätietoisen kapuamisen ylös, kumpikin omilla keinoillaan. Firman hallituksen puheenjohtajan vaimo makaa koomassa sairaalassa ja pj on salasuhteessa firman tj:hin, joka taas pettää häntä varapresidentti Davidin kanssa, joka lähestyy kirjanpitäjä Sophieta. Suhdesopan lomassa yritetään tehdä bisnesdiilejäkin. Kaikki tapahtuu teatterinomaisin lavastein toteutetussa design-toimistossa – ja musikaalina.

Action-elokuvien bravuurikoreografi Johnnie Ton hyppäys musikaaliin ei olekaan niin yllättävää. Tarina perustuu Sylvia Changin käsikirjoittamaan ja tuottamaan Office-musikaaliin. Näyttelijäkaartista löytyy Sylvia Changin lisäksi Chow Yun-fat. Lavastuksesta vastaa Wong Kar-wain elokuvat lavastanut William Chang.

Eija Niskanen

Ohjaus: Johnnie To. Käsikirjoitus: Sylvia Chang. Tuotanto: Johnnie To, Sylvia Chang/Milkyway Productions. Kuvaus: Cheng Siu-keung. Production design: William Chang. Pääosissa: Sylvia Chang, Chow Yun-fat, Eason Chan, Tang Wei, Eddie Cheung. DCP3D. Levitys: Edko Films.

Osta liput Officen näytökseen täältä.

Ostaessasi 5 tai useampia näytöslippuja, saat lippusi edullisemmin hankkimalla ensin sarjakortin tämän sivun Info-valikon alta. Huom! Sarjakortilla ei voi ostaa lippuja Kinopalatsissa esitettäviin näytöksiin.