How to Win at Checkers (Every Time)

พี่ชาย My Hero

Josh Kim, Thaimaa/Indonesia/USA, 2015, 80 min, K-16

11-vuotias Oat menettää molemmat vanhempansa. Hänen isoveljensä Ek työskentelee epämääräisessä poikabaarissa ja joutuu armeijapalvelu-arvontaan. Oat yrittää saada Ekin tekemään jotain asialle ja ottaa lopulta ohjat omiin käsiinsä kohtalokkain seurauksin. Tapahtumien taustana on 1990-luvun Bangkokin laitapuoli. Sen keskellä Oat ja Ek joutuvat kasvamaan aikuisuuteen.

Amerikankorealainen Josh Kim halusi tehdä elokuvan Rattawut Lapcharoensapin novellien At the Café Lovely ja Draft Day pohjalta ja opetteli thaikielen kyetäkseen ohjaamaan elokuvansa Bangkokissa. Kim teki aiemmin dokumentin thaimaalaisista transsukupuolisista armeijan kutsunnoissa ja ammentaa nyt dokumenttinsa aineksista fiktiiviseen esikoispitkäänsä.

Eija Niskanen

Ohjaus ja käsikirjoitus: Josh Kim. Tuotanto: Eswad Gunawan, Chris Lee/ Electric Eel Films, Add Word Productions, Chris Lee Productions. Kuvaus: Nikorn Sripongwarakul. Leikkaus: Kamontorn Eakwattanakij. Musiikki: Bödvar Isbjörnsson. Pääosissa: Ingkarat Damrongsakkul, Toni Rakkaen, Thra Chutikul, Arthur Navarat, Natarat Lakha, Vatanya Thamdee. DCP. Levitys: m-appeal.

Osta liput How to Win at Checkersin näytökseen sunnuntaina 6.3. Kinopalatsissa täältä.

Ostaessasi 5 tai useampia näytöslippuja, saat lippusi edullisemmin hankkimalla ensin sarjakortin tämän sivun Info-valikon alta. Huom! Sarjakortilla ei voi ostaa lippuja Kinopalatsissa esitettäviin näytöksiin.