Helsinki Cine Aasia loves Asian Food: ruokatarjouksia festivaaliyleisölle

 

Tänä vuonna Helsinki Cine Aasian kävijöitä hemmotellaan paitsi aasialaisen elokuvan parhaimmilla paloilla myös aasialaisen keittiön herkuilla. Viime vuoden festivaalin kävijäkyselyssä meiltä toivottiin erityisesti satsauksia ruokatarjontaan, ja näillä eväillä festivaalikävijä pysyykin sitten ravittuna aamusta iltaan ja elokuvasalista dinnerdeittien kautta kotisohvalle.

  • Korjaamon Baari & Keittiö tarjoilee maaliskuussa aasialaishenkistä brunssia lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11–15. Ja jos aikaa on vain rajoitetusti, baarin tiskiltä voi napata elokuvasaliin mukaan satay-kanasalaatin tai satay-seitansalaatin!
  • Akuutin sushinälän tyydyttää yhteistyökumppanimme Sushi Panda (Mannerheimintie 70), josta saa Helsinki Cine Aasian elokuvalippua näyttämällä 20 % alennuksen normaalihintaisista annoksista festivaalin aikana 16.–19.3. Tarjous koskee paikan päällä nautittuja tai mukaan noudettuja annoksia (ei kotiinkuljetus).
  • Kamomesta (Pursimiehenkatu 12) puolestaan saa Helsinki Cine Aasia -katalogia tai -lippua näyttämällä autenttisen, kolmen ruokalajin japanilaisen Omakase -aterian (’kokin suositukset’) sekä pienen alkupalan hintaan 31€ ajalla 15.–22.3.
  • Jos kuitenkin haluat nauttia ateriasi kotona Woltilta saa koodilla CINEAASIA 10€ alennuksen ensimmäisestä tilauksesta 13.–31.3.!

Hyvää ruokahalua!