Helsinki Cine Aasian ensimmäisessä vauvakinossa nähdään Yoon Ga-eunin The World of Us

 

Tänä vuonna Helsinki Cine Aasian ohjelmistossa on ensimmäistä kertaa mukana vauvakino. Vauvakinossa nähdään perjantaina 17.3. klo 10:00 Korjaamo Kinossa eteläkorealaisen Yoon Ga-eunin hienovarainen kuvaus koulumaailman sosiaalisista paineista, kiusaamisesta ja ystävyydestä The World of Us (2016).

“Ensimmäinen vauvakinomme kuvaa Helsinki Cine Aasian halua edistää erilaisissa elämäntilanteissa olevien perheiden ja vanhempien mahdollisuutta nauttia kulttuurista. Toivomme elokuvaelämyksen ja palasen festarihenkeä toimivan virkistävänä hengähdyshetkenä pikkulapsiarjen keskellä”, kertoo festivaalin tuottaja Leena Eerolainen.

Vauvakino on äiti- ja isäystävällinen näytös, johon voi saapua vauvan kanssa. Vaunut jätetään pääsääntöisesti käytävälle. Saliin voi ottaa kantokopan tai turvaistuimen, jossa vauvat voivat nukkua elokuvan aikana. Salissa vauvaa voi pitää sylissä, näytöksen aikana on sallittua liikuskella ympäriinsä, ja salista voi myös halutessaan välillä poistua. Valot on näytöksessä asetettu hämäräksi ja äänenvoimakkuus pidetään normaalia pienemmällä. Korjaamon aulassa on mikroaaltouuni vauvanruokien ja maidon lämmittämistä varten.

Liput vauvakinoon maksavat 7,50 €. Helsinki Cine Aasian nettilipunmyynti alkaa 2.3. ja jatkuu festivaalin ajan. Festivaalin aikana lippuja voi ostaa myös esitysteattereista. Kaikissa Helsinki Cine Aasian elokuvissa on tekstitys englanniksi.

Lue lisää elokuvasta The World of Us täällä >>