Three Stories of Love

恋人たち

Ryosuke Hashiguchi, Japani, 2015, 140 min, K-16

Sillantarkastaja Atsushi murtuu vaimonsa murhan edessä. Homoseksuaali eliittilakimies Satoshi kokee rakkauden saavuttamattomana. Kotirouva Tokon miestä ei enää kiinnosta ja Toko purkaa kaipuunsa piirtämiseen. Nämä kolme eivät tunne toisiaan, mutta heidän tiensä kohtaavat hieman. Kaikkia kolmea yhdistää kaipuu rakkauteen – menetettyyn, haluttuun tai torjuttuun

Ryosuke Hashiguchi on elokuvissaan kuvannut aina hienovaraisesti rakkauden ja seksuaalisuuden teemoja ja saa melko tuntemattomista näyttelijöistään irti hienot suoritukset. Ohjaaja opetti heidät elokuvanäyttelemään casting-workshopeissa ja esituotantovaiheen harjoituksissa. Sivurooleissa nähdään tunnetumpia kasvoja Lily Frankysta alkaen.

Eija Niskanen

Ohjaus ja käsikirjoitus: Ryosuke Hashiguchi. Tuotanto: Seigo Fukuda, Hiroshi Ono, Yosuke Hirata, Satoshi Aikawa/Arc Films. Kuvaus: Shogo Ueno. Pääosissa: Atsushi Shinohara, Toko Narushima, Ryo Ikeda, Tamae Ando, Daisuke Kuroda, Lily Franky, Tamae Ando. DCP. Levitys: Shochiku Broadcasting.

Ostaessasi 5 tai useampia näytöslippuja, saat lippusi edullisemmin hankkimalla ensin sarjakortin tämän sivun Info-valikon alta.